RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

Wie zijn wij

Aangenaam mijn naam is Bianca en voor het overlijden van mijn man, Ron van Leent waren wij het gezicht achter From RoBI’s House. Door zijn overlijden is hiermee ook een einde gekomen aan From RoBi’s House Wheatens, zowel fokken van puppy’s alsmede deelnemen aan de hondenshows. 

Na het overlijden van onze dwergschnauzer Roxy wilde we dolgraag een nieuw huisgenoot.

Via het web is onze zoektocht begonnen, maar ook zijn we diverse hondenshows gaan bezoeken. Voor ons was het snel duidelijk wat het ging worden de Irish Soft Coated Wheaten Terriër. waarbij wij op slag verliefd werden op het prachtige ras.
We zetten onze zoektocht verder voort op zoek naar een mooie wheaten waarbij wij in contact kwamen met de kennel From Kizzy’s Paradise uit België, bij Geert & Kristin, wat een prachtige wheatens hadden ze daar! Onze keuze was meteen duidelijk en snel gemaakt we wilde wachten totdat we in aanmerking kwamen voor een puppy van hun. Na een tijdje gewacht te hebben werden wij de gelukkige eigenaren van Oreana en ruim een jaar later mochten we ook van Paige verwelkomen bij ons.

Sinds Oktober ’16 is onze stamboom/kennelnaam “From RoBi’s House” toe gekend door Raad van Beheer (FCI) en op 21 mei ’17 is ons eerste nestje geboren waaruit Amy & Vino bij ons zijn gebleven. Onze wheaten familie bestond nu uit 4 wheatens. Totdat op 27 Juli 2021 Oreana plotseling overleed. Na een lange zoektocht zijn we in contact gekomen met een fokker in Belarus (Wit Rusland) waar na we Izzy & TJ konden verwelkomen. Uit ons allerlaatste nestje hebben we River (uit combinatie van TJ x Paige) behouden. 

Onze From RoBi’s House puppy’s worden in de huiskamer geboren.
We fokken op gezondheid, karakter en schoonheid!

@Timmermansoog 2016

error: Content is protected !!