RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

Wie zijn wij

Wij zijn Ron & Bianca van Leent.
En hebben 2 prachtige dochters die beiden nu in de twintig zijn.

Samen met onze wheatens wonen we in Lage Mierde (nabij Tilburg-Eindhoven) Nederland.

Na het overlijden van onze dwergschnauzer Roxy wilde we dolgraag een nieuw huisgenoot.
Via het web is onze zoektocht begonnen, maar ook zijn we diverse hondenshows gaan bezoeken. Voor ons was het snel duidelijk wat het ging worden de Irish Soft Coated Wheaten Terriër. waarbij wij op slag verliefd werden op het prachtige ras.
We zetten onze zoektocht verder voort op zoek naar een mooie wheaten waarbij wij in contact kwamen met de kennel From Kizzy’s Paradise uit België, bij Geert & Kristin, wat een prachtige wheatens hadden ze daar! Onze keuze was meteen duidelijk en snel gemaakt we wilde wachten totdat we in aanmerking kwamen voor een puppy van hun. Na een tijdje gewacht te hebben werden wij de gelukkige eigenaren van Oreana en ruim een jaar later mochten we ook van Paige verwelkomen bij ons.

Sinds Oktober ’16 is onze stamboom/kennelnaam “From RoBi’s House” toe gekend door Raad van Beheer (FCI) en op 21 mei ’17 is ons eerste nestje geboren waaruit Amy & Vino bij ons zijn gebleven. Onze wheaten familie bestond nu uit 4 wheatens. Totdat op 27 Juli 2021 Oreana plotseling overleed. Na een lange zoektocht zijn we in contact gekomen met een fokker in Belarus (Wit Rusland) waar na we Izzy & TJ konden verwelkomen.

Onze From RoBi’s House puppy’s worden in de huiskamer geboren.
We fokken op gezondheid, karakter en schoonheid!

@Timmermansoog 2016

error: Content is protected !!