Oreana

Onze 1e wheaten heet Oreana ~ Only The Best From Kizzy’s Paradise. Oreana is uit de 1e combinatie: Poirot en Bobientje (zie stamboom). Geboren op 18 april 2015. Oreana is lief, speels, waaks en alert. Oreana heeft in Mei’17 haar eerste nestje, 5 reutjes en 2 teefjes, gekregen en haar 2e nestje in September ’18, 3 reutjes en 2 teefjes. Allemaal hebben ze hun gouden mandje gevonden. Ook heeft ze al vele prijzen en kampioenschapstitels gewonnen! Oreana is Internationaal Multi Kampioen, behaald in Nederland, Belgie, Kroatie en Zwitserland. AL 2 jaar geselecteerd voor de Crufts 2017 & 2018. In de Wheaten Top 10, van onze Rasvereniging “De Wheatens”, is Oreana 3e geworden in 2016 en 6e in 2017 met maar 4 shows!!


 

Paige

Onze 2de wheaten heet Paige  ~ P.S. I Love You From Kizzy’s Paradise. Paige is een puppy uit de 2e combinatie Poirot en Bobientje (zie stamboom). Geboren op 11 juni 2016. Paige is uitgegroeid van pup naar een hele mooie wheaten. Waaks, alert, zeer leergierig en is graag bij ons. Samen spelen in de tuin en de schommel vindt ze heerlijk.  Vanaf het derde weekend van november’16 heeft Paige haar eerste show debuut gemaakt. Paige is ondertussen ook in Nederland, Belgie en Zwitserland Jeugdkampioen! En 3x geselecteerd voor de Crufts 2018.  En heeft in de Wheaten Top 10, van onze Rasvereniging “De Wheatens”, de 1e plaats behaald en terwijl ze een jeugdhond was!! Paige heeft in mei’18 de titel Luxemburgs Kampioen op de leeftijd van 22 maanden oud. Ondertussen is Paige Internationaal Kampioen!!


 

Amy 

Onze 3e wheaten heet Amy ~ Absolutely Beauty From RoBi’s House. Amy is een teefje uit ons allereerste A-nestje uit de combinatie: Nelson & Oreana (zie stamboom). Geboren op 21 Mei 2017. Amy is nog een pup, maar zeer leergierig, waaks en alert met als haar grote voorbeeld mama Oreana en tante Paige. In het 2e weekend van september’17 heeft Amy haar entree gemaakt in de honden showwereldje! En werd meteen bekroond met BOB Minor Puppy en de woorden van de keurmeesters zijn zeer lovend voor haar toekomst! In  april’18 is Amy Luxemburgs Jeugd Kampioen geworden op de leeftijd van 10 maanden. Ondertussen is Amy een Multi Jeugd Kampioen. Als alles goed gaat zal Amy haar eerste nestje gaan krijgen aan het eind van Augustus 2019. (meer info zie puppy’s)

 


Vino

Onze 4e wheaten heet Vino ~  A Gift For Life From RoBi’s House. Vino is een reutje uit ons allereerste A-nestje uit de combinatie : Nelson & Oreana (zie stamboom). Geboren op 21 mei 2017. Ook Vino is nog een pup, maar heeft een superlief een rustig karakter. Vanaf het 2e weekend van september 2017 heeft Vino zijn entree gemaakt in de honden showwereldje en is al vele keren BOB Minor Puppy en BOB Puppy geworden. Vino gaat een hele mooie toekomst krijgen aldus de woorden van de keurmeesters. Tijdens de Winner Amsterdam 2017 werd Vino bekroond door als 2e Beste In Show Puppy gekozen te worden in de erering!! En is in mei’18 Luxemburgs Jeugd Kampioen geworden op de leeftijd van 11 maanden. Vino is een Multi Jeugdkampioen. En heeft diverse gezondheidsonderzoeken ondergaan (zie gezondheidsonderzoeken voor de resultaten).