Puppynieuws From RoBi’s House:
Uit deze geweldige combinatie Wheaten Rebel’s Nelson For Navy & Only The Best From Kizzy’s Paradise zijn op 21 mei ’17  7 gezonde puppy’s (5 reuen en 2 teven) geboren. Beiden ouders zijn op diverse gezondheidsonderzoeken onderzocht en gezond, voorzien van stamboom chip, ontwormt, ingeënt. Onze wheatens en daarmee dus ook de puppy’s zijn een onderdeel van ons gezin en leven dus gewoon in huis en zo worden onze puppy’s in huis geboren en blijven daar totdat ze naar hun gouden mandje mogen. De puppy’s worden gesocialiseerd in en om het huis evenals erbuiten, ontwormt, ingeënt (met 6 wkn) en voorzien door de Raad van Beheer van hun stamboom chip en daarmee is dus ook hun stamboomnaam gekoppeld. De roepnaam wordt natuurlijk door de toekomstige eigenaar(s) bedacht!

Vol trots kunnen we mededelen dat alle puppy’s van ons allereerste A-nestje een gouden mandje hebben gevonden en wensen onze pup eigenaren heel veel geluk toe met hun puppy.

Voor interesse voor een toekomstig pup From RoBi’s House neem dan  contact op met ons per mail of telefoon of klik hier om gebruik te maken van ons contactformulier.