Even voorstellen

@Timmermansoog

Wij zijn Ron & Bianca van Leent, samen met onze dochters en Wheatens woonachtig in Lage Mierde (nabij Tilburg) Nederland. Na het overlijden van onze dwergschnauzer Roxy wilde we dolgraag een nieuw huisgenoot.

Via het web zijn wij gaan zoeken, maar ook zijn wij hondenshows gaan bezoeken. Wij kwamen als snel uit bij de Soft Coated Wheaten Terriërs, waarbij wij verliefd werden op het ras.

Bij onze zoektocht naar een mooie Wheaten zijn wij in contact gekomen met de kennel From Kizzy’s Paradise uit België van Geert & Kristin en waren op slag verliefd op hun Wheatens. Na een tijdje wachten zijn wij nu de gelukkige eigenaren van Oreana en ruim een jaar later ook van Paige. Sinds oktober ’16 hebben we onze eigen stamboom/kennelnaam “From RoBi’s House” en op 21 mei ’17 is ons eerste nestje geboren waaruit Amy & Vino bij ons zijn gebleven. En bestaat onze wheaten familie nu uit 4 wheatens. We fokken op karakter, gezondheid en schoonheid.En hebben van tijd tot tijd een nestje die in huis geboren worden. 


Laatste nieuws

Website update: Oreana, Paige, Amy en Vino gezondheidsonderzoeken (zie Onze Wheatens)❤ Paige Internationaal Kampioen en Benelux Kampioen Amy en Vino zijn beiden Benelux Jeugd Kampioen  ❤ Paige, Vino en Amy resultaten in de Wheaten top 10 (2018) Show uitslagen ❤ 
Vino is in Luxemburg, België en Nederland Jeugdkampioen. 3e plaats in de wheaten top 10 v/d Rasvereniging “De Wheatens” ❤❤ Amy is in Luxemburg, België, Nederland en in Duitsland Jeugdkampioen, 10e plaats in de Wheaten top 10 v/d Rasvereniging “De Wheatens” ❤❤ Paige is in Nederland, België en Zwitserland Jeugdkampioen, Internationaal Kampioen & Benelux Kampioen, Luxemburgs, Belgisch en Nederlands Kampioen, 1e plaats in de Wheaten top 10 2017 v/d Rasvereniging “De Wheatens” en 3e plaats in de Wheaten top 10 2018 v/d Rasvereniging “De Wheatens”. En is 4e geworden op de WDS’17 (World Dog Show) en de 3e plaats behaald op de Crufts’18.  ❤❤ Oreana is buiten haar Jeugd Kampioenschapstitels óók Multi Internationaal Kampioen in: Nederland, België  Kroatie en Zwitsers(show) Kampioen. En ze is 6e geworden in de Wheaten top 10 2017. ❤