Even voorstellen

@Timmermansoog

Wij zijn Ron & Bianca van Leent, samen met onze dochters en Wheatens woonachtig in Lage Mierde (nabij Tilburg) Nederland. Na het overlijden van onze dwergschnauzer Roxy wilde we dolgraag een nieuw huisgenoot.

Via het web zijn wij gaan zoeken, maar ook zijn wij hondenshows gaan bezoeken. Wij kwamen als snel uit bij de Soft Coated Wheaten Terriërs, waarbij wij verliefd werden op het ras.

Bij onze zoektocht naar een mooie Wheaten zijn wij in contact gekomen met de kennel From Kizzy’s Paradise uit België van Geert & Kristin en waren op slag verliefd op hun Wheatens. Na een tijdje wachten zijn wij nu de gelukkige eigenaren van Oreana en ruim een jaar later ook van Paige. Sinds oktober ’16 hebben we onze eigen stamboom/kennelnaam “From RoBi’s House” en op 21 mei ’17 is ons eerste nestje geboren waaruit Amy & Vino bij ons zijn gebleven. En bestaat onze wheaten familie nu uit 4 wheatens. We fokken op karakter, gezondheid en schoonheid.En hebben van tijd tot tijd een nestje die in huis geboren worden. 


Laatste nieuws

Website update:❤ Puppy’s 🏆 IDS Flanders Gent BIS BRACE (Best In Show Koppel) ~ Vino & Amy ❤ Vino pagina ❤ Show uitslagen ❤ In Onze Wheatens staan de gezondheidsonderzoek resultaten  ❤ Oreana & Paige zijn Internationaal Kampioen 🏆 Paige is ook Benelux Kampioen 🏆 Vino & Amy zijn beiden Multi Jeugd Kampioen 🏆🏆 Paige, Vino en Amy resultaten in de Wheaten top 10 (2018)