Even voorstellen

@Timmermansoog

Wij zijn Ron & Bianca van Leent, samen met onze dochters en Wheatens woonachtig in Lage Mierde (nabij Tilburg) Nederland. Na het overlijden van onze dwergschnauzer Roxy wilde we dolgraag een nieuw huisgenoot.

Via het web zijn wij gaan zoeken, maar ook zijn wij hondenshows gaan bezoeken. Wij kwamen als snel uit bij de Soft Coated Wheaten Terriërs, waarbij wij verliefd werden op het ras.

Bij onze zoektocht naar een mooie Wheaten zijn wij in contact gekomen met de kennel From Kizzy’s Paradise uit België van Geert & Kristin en waren op slag verliefd op hun Wheatens. Na een tijdje wachten zijn wij nu de gelukkige eigenaren van Oreana en ruim een jaar later ook van Paige. Sinds oktober ’16 hebben we onze eigen stamboom/kennelnaam “From RoBi’s House” en op 21 mei ’17 is ons eerste nestje geboren waaruit Amy & Vino bij ons zijn gebleven. En bestaat onze wheaten familie nu uit 4 wheatens. 


Laatste nieuws

Amy is Luxemburgs Jeugdkampioen geworden met 10 mnd. ❤❤ Paige is Jeugdkampioen in: Nederland, België en Zwitsers, 1e plaats in de Wheaten top 10 v/d Rasvereniging “De Wheatens”. En de 3e plaats behaald op de Crufts’18. ❤❤ Oreana is Kampioen in: Nederland, België  Kroatie en Zwitsers(show) Kampioen.En 6e geworden in de Wheaten top 10 ❤ Alle 3 geselecteerd voor de Crufts 2019.❤❤